Дали има некој да поклони Telerik RadControls for WinForms?
Правам дипломска па сакам да изгледа fancy...
Ги имам пиратските и ги разгледав топ се...само неможам да правам дипломска со пиратски софтвер нели
Thanx in advance
Vasja: Дали има некој да поклони Telerik RadControls for WinForms? Правам дипломска па сакам да изгледа fancy... Ги имам пиратските и ги разгледав топ се...само неможам да правам дипломска со пиратски софтвер нели
Незнам што е разликата помеѓу пиратската верзија и поклонетата? Најдобро би ти било да си симнеш trial верзија, и онака ти е за дипломска!
There is no substitute for good architecture and design, as well as honed development skills.
Дипломската ќе биде екстра...и нема да биде само дипломска :)
Па најверојатно поклонетата има клуч или е лиценцирана на некој начин....
Imas i drugi dve opcii.
Prvata e da gi posetuvas mesecnite sredbi na grupata i da postavis nekoe dobro prasanje povrzano so temata sto se obrabotuva, zosto skoro sekoj mesec se dodeluva po edna Telerik licenca.
Vtorata e da go posetis CodeCamp-ot sto ke se organizira vo juni i da imas malce sreka, zosto togas ke se podelat 4 Telerik licenci.
Tretata ti e, da se otkazes od programiranje i da pocnes da se zanimavas so umetnost..
Happy ASP.NET-ing
thanx
Можеби малку доцнам (па веќе си ја средила дипломската), но јас ќе ти викав ДА СИ НАПРАВИШ САМА Fancy дизајн :))) ... Само ќе треба да ја пролонгираш дипломската за уште некој месец плус :) ...
Позз...
Fala ti za odgovorot megutoa diplomskata e odamna zavrsena i odbraneta so 10ka :)
Eve screenshots od dizajnot...mislam deka ne e losho no sepak ljubovra kon telerik winforms controls ne umira :)
Ти реков :) ... Можеш и без телерик да си направиш добар дизајн - ИАКО се согласувам со тебе дека компонентите и контролите коишто ги нудат телерик се ем убави ем функционални но некогаш не многу lightweight што придонесува до успорување на апликацијата.
Дизајнот ти е супер :) И честито за 10ката (иако тоа не е многу битно колку и знаењето)!
Поздрав...